Online ontmoeting Schaaktrainers

Home Agenda Online ontmoeting Schaaktrainers
Online ontmoeting schaaktrainers, iedereen welkom!
 
Zou je wel een een verhaal uit je eigen les met andere trainers willen delen? Of wil je juist een verhaal van een ander horen? Over een leerling die iets grappigs deed, of juist een ouder die zich er vreselijk mee bemoeide?
 

Op maandag 1 november organiseren wij een online ontmoeting voor (alle!) schaaktrainers. Pak er een biertje of een kop thee bij en ontmoet collega's uit het hele land!

Tijd 20.00-21.30 uur.
 

We starten gezamenlijk met een korte presentatie van schaakdocent en (schaak)verhalenverteller Tom Draisma. Schaakdocent Niels van der Mark zal hem ondersteunen.
 
Tom Draisma (geb. 1938) werd in 1953 lid van de jeugdschaakclub in Pijnacker. Al gauw schaakte hij mee bij de senioren. Hij verhuisde vaak, werkte in Zuidelijk Afrika, gaf o.m. 5 jaar wiskundeles op een kostschool in Lusaka, waar al gauw 100 leerlingen schaakten, en in wedstrijden tegen 10 (meest blanke) docenten al gauw wonnen. Waar hij ook woonde, hij werd er lid van de schaakclub, en vaak ook wedstrijdleider en jeugdtrainer, zoals tot plm. 2010 ook nog in zijn huidige woonplaats, Lelystad. Tactiek is sinds zijn jeugd het wapen waarmee hij tal van schoonheidsprijzen won.”
 
 Na een minuut of 20 gaan we uiteen in kleinere (breakout rooms) groepjes op Zoom om gewoon eens bij te praten. Geef je op via het inschrijfformulier. Er is plek voor 100 op ons Zoom abonnement..
 
Op de dag zelf ontvang je de link. De meeting wordt niet opgenomen.