Schaakmagazine

Home / Bond / Schaakmagazine

 

 

Schaakmagazine is het ledenblad van de KNSB. Het blad verschijnt zesmaal per jaar; per adres wordt één magazine toegezonden. Op verzoek kunt u meer magazines laten toesturen. Schaakmagazine schrijft over de achtergronden van het Nederlandse schaakleven. Dat gebeurt in de vorm van interviews, reportages, verslagen en schaaktechnische bijdragen. Het blad bevat tevens een katern voor de jeugd tot twaalf jaar. Alle clubleden en Persoonlijke leden van de KNSB krijgen zes keer per jaar Schaakmagazine thuisbezorgd. In dit tijdschrift staat voor elk wat wils: schaaktechnische rubrieken, toernooiverslagen, interviews, jeugdpagina’s, bondsnieuws en nog veel meer.

  • Lid van de KNSB en Schaakmagazine niet ontvangen? Stuur een mail naar bondsbureau@schaakbond.nl.
  • Ben jij lid van een club en verhuis je? Geef de adreswijziging dan door aan jouw vereniging; dan komt het ook bij ons terecht.
  • Een vraag voor de redactie? Stuur een mail naar schaakmagazine@schaakbond.nl.

Betaald abonnement
Ben jij geen lid van de KNSB? Dan is het mogelijk om een betaald abonnement op Schaakmagazine te nemen. Ook kun je het blad aan iemand cadeau geven. Het abonnement loopt van januari tot en met december en wordt telkens met een jaar verlengd. Wil je het abonnement opzeggen? Dan kan dat vóór 1 december. Stuur een mail of een bericht met de post naar het bondsbureau.

Gebruik dit online formulier om je te abonneren op Schaakmagazine.