Indien u de contactgegevens van de teamleiders door uw ledenadministrateur in laat voeren in OLA, kunt u volstaan met de naam en relatienummer van de teamleiders. Bij de overige velden kunt u de standaardwaarde van “zie OLA” laten staan.

Zorgt u er dan wel voor dat eventuele wijzigingen in OLA zijn doorgevoerd.

Via het formulier kunnen 10 teamleiders doorgegeven worden. Indien u er minder heeft dan kunt u doorscrollen naar eind. Heeft u eerder teamleiders doorgegeven en wilt u dit aanvullen voor de lagere klassen, dan kunt u dit formulier ook gebruiken.

De opgegeven gegevens zijn nodig voor de komende competitie en worden alleen gebruikt voor de doeleinden zoals beschreven in het Privacy Statement van de KNSB (F11). De contactgegevens van de teamleiders worden gepubliceerd in de competitiegids.

Clubgegevens Competitie 2023-2024

zoals gebruikt wordt in de competitiegids
6 of 5 cijfers
Opgegeven door. Naar het hier hieronder opgegeven e-mailadres wordt een kopie van de inschrijving verzonden.
Uw functie bij de vereniging
Adres speelzaal
Aanvangstijd
:
Broodjes verkrijgbaar
Toegankelijkheid speelzaal
Is de speelzaal voor alle spelers toegankelijk? Als u nee invult, geef dan bij de opmerkingen over de speelzaal aan waarom de speelzaal voor sommigen niet toegankelijk is (zie ook artikel 18.6 van het competitiereglement).
Hier kunt u aangeven waar geparkeerd kan worden of andere zaken die van belang zijn. De standaard tegenwoordig is digitaal betalen voor consumpties; als er alleen contant betaald kan worden, dit graag vermelden. Wij plaatsen geen route beschrijving meer, de meeste teams gebruiken hiervoor een navigatie programma.