Beat the Master - Oss

Op dinsdag 11 april trapten de schaakverenigingen OSV (Osse Schaakvereniging) en Caissa Amsterdam Beat the Master af en daarvan hoorden we goede reacties. Op de website van OSV is ook een verslag te lezen en zijn (nog) meer foto’s te vinden. Goed om te zien dat er enthousiast wordt geschaakt en zo melden de eerste kandidaten voor de grote finale op 31 mei zich al!

Ook meespelen? Dat kan gewoon nog! Check even alle clubs en info! Klik daarvoor hierrrr.

Waalwijk, Oosterbeek en SSB in Son en Breugel volgden

Inmiddels zijn er nog meer simultaans gehouden. Bij SV Waalwijk was met FM Joost Hoogendoorn al een master van formaat aanwezig! Schaakvereniging De Stelling Oosterbeek heeft zelf een mooi wedstrijdverslag geschreven en ook (nog) meer foto’s. Alle clubs vaardigen weer nieuwe deelnemers af voor het hoofdevent op 31 mei in het Spoorwegmuseum in Utrecht.

Zelf meespelen!

Activiteitenkalender checken voor alle BtM-toernooien

In de activiteitenkalender vind je alle andere toernooien. Vanavond zijn er maar liefst 4 toernooien en morgen is ook Schaakvereniging Borne aan de beurt. Daar zijn er zoveel aanmeldingen dat er een reservelijst is. Wat een feest! En. Nog meer feest: Schaakvereniging Borne viert ook haar jubileum, zij bestaat 50 jaar! Hoera! Zie hieronder de mooie buttons van Borne. Maak er een mooi feest van morgen!