06 April 2024 08:45 - 17:15
Markt 40 Spijkenisse
Spijkenisse

Op zaterdag 06 april 2024 wordt voor de 28e keer het J. de Kluyver jeugdschaaktoernooi van Spijkenisse en de 19e editie van het Forum Invitatietoernooi gehouden.

Ook dit jaar weer op onze prachtige clublocatie De Boekenberg in Spijkenisse. Het toernooi is voor alle niveaus, dus ook de jongsten kunnen hier hun eerste ervaring opdoen bij een Zwitsers ingedeeld toernooi.

We schaken in 6 leeftijdsklassen, A(t/m 25 jaar) en B t/m F.
Begeleiders, en ouders, kunnen ook dit jaar weer mee schaken met de A groep.
In de Invitatiegroep schaken de voormalige A winnaars met andere top schakers en vrienden van de vereniging.

Aanmelden gaat via https://www.sv-spijkenisse.nl/jdekluyver/inschrijfformulier

Details

Prijzen

o Invitatiegroep, Groep A, B en C: geldprijzen, tenminste €500,- Beker voor de beste begeleider in groep A. Prijzengeld A, B, C voor de 1e, 2e en 3e prijs, + beste meisje (of 4e prijs indien 1e, 2e of 3e prijs door een meisje gewonnen wordt.) o D, E en F: 5 bekers, incl beste meisje. o Prestatieprijzen individueel. D, E, en F : Partij van de dag, (toernooi)ratingsprong per groep. Wordt op toernooi dag definitief vastgesteld.

Speeltempo

Rapidschaak

15 minuten + increment 5 sec.

Kosten/inschrijfgeld

€ 5,- (enkele versnaperingen zijn bij de prijs inbegrepen!) Geen lid van een schaakvereniging of schaakbond? Dan is het inschrijfgeld hoger (aanvraag KNSB ratinglidmaatschap) Dit geldt alleen voor de groepen B t/m F. Rating 2000 of hoger; Geen inschrijfgeld

Ratingverwerking

KNSB (jeugd)

Organisatie

Eric de Lange
0611722542
ericdelange@sv-spijkenisse.nl
https://www.sv-spijkenisse.nl/jdekluyver/home