150 jaar KNSB. Dat gaan we groots vieren! Denk je mee?

logo KNSB 150 jaar

De KNSB bestaat in mei 2023 150 jaar. We zijn een van de oudste sportbonden van Nederland en de oudste schaakbond ter wereld. Oud, met een rijke geschiedenis, maar toch springlevend! Daar zijn we trots op! We gaan ons jubileum groots vieren en doen dat met zoveel mogelijk mensen die onze passie delen.

Het thema voor ons jubileum is ‘Schaken kent geen grenzen’. Want we kennen geen onderscheid tussen leeftijd, geslacht, ras, geloof of taal.

Een jubileumcommissie onder voorzitterschap van KNSB-voorzitter Bianca de Jong-Muhren werkt allerlei ideeën uit. Gedurende het hele jubileumjaar 2023 zullen in het hele land allerlei activiteiten en evenementen plaatsvinden. Het hoogtepunt ligt in de jubileumweek (20-26 mei 2023). 

In het menu aan de rechterkant kun alle informatie vinden voor zover deze op dit moment bekend is.

Berichten

KNSB150

Onze partij is begonnen

,
Hoera! Vandaag zijn we live gegaan met deze website! Hier brengen we het eerste de laatste nieuwtjes, we verzamelen de tofste beeldcontent en jij krijgt zo alles mee van ons jubileum! Nog makkelijker is het om je natuurlijk in te schrijven…
sponsorovereenkomst schaaktafels oeganda

Schaaktafels voor jeugd in Oeganda

,
De KNSB heeft zaterdag 29 januari een sponsorovereenkomst ondertekend met het bedrijf Stedon en de ´DIDA Sports Organisation´. De KNSB gaat DIDA ondersteunen met de aanschaf van schaaktafels voor het schoolschaakprogramma in Oeganda.…