Aanmeldformulier teams basisonderwijs 31 mei

Dit formulier is voor de scholen die teams willen aanmelden voor het scholentoernooi basisonderwijs op 31 mei 2023 in het Spoorwegmuseum in Utrecht.
Geef hier de naam van de school op.
Adres school(Vereist)
Naam contactpersoon(Vereist)
Een team bestaat uit 4 tot 7 spelers. Er kunnen steeds 4 van de 7 spelen. Er zijn 7 ronden.
Prijs: € 0,00
Leerlingen mogen deelnemen uit alle groepen 1 t/m 8. De meeste zullen echter in groepen 6, 7 en 8 zitten. Voor groepen 1 t/m 5 is het andere toernooi meest geschikt.
Tel de leerlingen van meerdere teams BO Algemeen bij elkaar op.
Geef voor- en achternamen en groep van de spelers. Mag ook pas later doorgegeven worden. Vraag ook of ze een Museumjaarkaart hebben? Vul het nummer bij hun naam (en laat deze meenemen)
Een team bestaat uit 5 tot 9 spelers. Iedereen speelt elke ronde. Er zijn 5 ronden. De beste 5 resultaten vormen het teamresultaat. Winst = 3 punten, remise = 2 punten en verlies = 1 punt.
Prijs: € 0,00
In deze categorie mogen leerlingen van de groepen 1 t/m 5 meespelen. De leerlingen uit groepen 1 en 2 spelen samen met groep 3.
Tel de leerlingen van meerdere teams BO 345 bij elkaar op.
Geef voor- en achternamen van de spelers en hun groep. Mag ook pas later doorgegeven worden. Vraag ook of ze een Museumjaarkaart hebben? Vul het nummer bij hun naam (en laat deze meenemen)