De Koninklijke Nederlandse Schaakbond is jarig en 150 jaar geworden. Hoera! Komen jullie op 31 mei naar ons feest in het Spoorwegmuseum in Utrecht? Wij organiseren de HERSENGYM speciaal voor alle scholieren in de regio Utrecht. Maar uiteraard zijn alle schaakliefhebbers welkom. Want er is op 31 mei nog veel meer te doen in het Spoorwegmuseum!

Aanmeldformulier Hersengym 31 mei

Dit formulier is voor de scholen enof individuele personen die een of meerdere kinderen willen aanmelden voor het Hersengym event op 31 mei 2023 in het Spoorwegmuseum in Utrecht. Voor wijzigingen en aanvullingen op een eerste aanmelding graag het wijzigingsformulier gebruiken (zie oranje knop).

Geef hier de naam van de school op.
Adres school of adres contactpersoon bij individuele aanmelding
Naam contactpersoon voor school of ouder bij individuele aanmelding(Vereist)
Kies het blok waarin je van plan bent te komen: ochtend (10.00-13.00 uur) of middag (14.00-17.00 uur)
groepen 3, 4 of 5
groepen 6, 7 en 8
Als vuistregel hanteren we een minimum van 1 volwassen begeleider per 4 kinderen.
Geef voor- en achternamen, groep en indicatie schaaksterkte indien bekend van de kinderen. Geef bij schaaksterkte aan: Niet, Beetje, Gevorderd Beetje=Kent de loop van de stukken, Gevorderd=Kan al een partij schaken Mag ook pas later doorgegeven worden, maar uiterlijk 24 mei. Gebruik daarvoor het wijzigingsformulier.
Vraag of er kinderen zijn met een Museumjaarkaart? Vul het nummer bij hun naam (en laat deze meenemen)
Geef het nummer van de museumjaarkaart bij hun naam (en laat deze meenemen). Mag ook pas later doorgegeven worden, maar uiterlijk 24 mei. Gebruik daarvoor het wijzigingsformulier.
Voor een beperkte groep scholen, kunnen we een bus regelen die van een vast ophaalpunt in de wijk naar het museum rijdt en terug.