De Club van  €1500

Hier vermelden we onze leden van de Club van 1500. Hartelijk dank voor jullie steun!

Stedon. ‘Als grootmeester in schaaktafels werken we graag samen met de KNSB, Urban. Chess en DIDA om meer schaaktafels voor de jeugd in Oeganda te realiseren’.
Logo Stedon

Vereniging van Openbaar Onderwijs. ‘Schaken zorgt voor ontmoeting én verbinding; een van de kernwaarden van het openbaar onderwijs’.
logo VOO

Domburg Sportprijzen Holland. ‘De KNSB is al jarenlang een partner waar we een vertrouwensband mee hebben. Samen creëren we mooie en betaalbare prijzen en aandenkens’.
logo Domburg

Walburg Pers. ‘Walburg Pers ziet schaken, net als zijn eigen publicaties, als uiting van een cultuur die mensen samenbrengt en daarom alle steun verdient’.
logoWalburg Pers

Stichting Schaak Promotie. ‘Stichting Schaak Promotie organiseert met een vast team uw of eigen schaaktoernooien. In het recente verleden organiseerde de Stichting ook toernooien onder auspiciën van de KNSB en NBSB, waaronder de Nationale Pupillendag’.
logo SSP

‘Schaken is goed voor de ontwikkeling van de hersenen van kinderen. Het bevordert het concentratievermogen, stimuleert om eerst na te denken en dan pas te doen en zorgt voor zelfvertrouwen. De stichting verzorgt in het verlengde daarvan onder meer schaaklessen en workshops in het basisonderwijs.’