De schaakbond biedt clubs posters en flyerpakketten om reclame voor hun sport te maken.
Aan het begin van het schaakseizoen, gecombineerd met de acties rond de Nationale Sportweek in september, wordt het pakket aangeboden.

De Nationale Sportweek biedt de verenigingen extra mogelijkheden om hun zichtbaarheid te vergroten en hun deuren te openen voor het publiek.
Denk aan open toernooien, clinics of simultaans. Wij ondersteunen jouw club hierbij. Ook de meeste gemeenten hebben tijdens de sportweek speciale faciliteiten.

Zie hiernaast voor Tips en tricks voor clubs.

Zie voor aanvraag van het promotiepakket hieronder.

Nationale Sportweek (3e week september)
De site van de Nationale Sportweek (NSW) geeft clubs hulp bij het maken van een eigen poster, geeft draaiboeken voor het opzetten van eigen acties en biedt allerlei communicatiemiddelen (komt half augustus beschikbaar). Informeer ook bij de eigen gemeente naar de mogelijkheden.
Website Nationale Sportweek.

Actie #chessconnectsus en het Global Chess Festival, de officiele wereldschaakdag
Op de 2e zaterdag in oktober is voor het Global Chess Festival, de wereldschaakdag, Judith Polgar is dit schaakevenement een paar jaar terug gestart in Budapest, maar inmiddels volgen er allerlei schaakevenementen over de hele wereld. We roepen verenigingen op om zelf ook het een en ander te ondernemen op deze speciale dag. De KNSB zal zelf ook actief zijn deze dag. Houd de diverse media in de gaten.

Promotiepakket aanvragen

Vul hier de KNSB-code van jullie vereniging in bestaande uit 6 cijfers. De verenigingen uit de FSB 01 t/m NHSB 09 starten met een 0.
Vul het adres in waar het pakket afgeleverd moet worden.