SchaakMagazine april 2021

Home Nieuws SchaakMagazine april 2021

Donderdag 22 april ontvangen leden van de KNSB een mail met daarin de link naar het aprilnummer van SchaakMagazine. Dit is het eerste nummer van SchaakMagazine dat digitaal verschijnt. Binnen de pdf kunt u navigeren tussen de artikelen via aangebrachte links.

Op de cover van deze SchaakMagazine Anna-Maja Kazarian die in een interview vertelt over hoe ze dankzij het streamen op Twitch haar plezier in het schaken terugvond. In dit nummer brengen we u ook op de hoogte van een aantal moderne ontwikkelingen. Zo is er onlangs een nieuwe schaakapp gelanceerd (ChessFellow) waarmee u onder andere contact kunt maken met andere schakers in uw omgeving. Verder praat Dimitri Reinderman u bij over de studiewebsite Chessable.

Erwin l’Ami blikt deze keer terug op de 8 NK-titels van Loek van Wely. Natuurlijk konden we het ook niet laten om vooruit te blikken (en terug te kijken!) op het Kandidatentoernooi dat momenteel bezig is in Jekaterinenburg.  

Geen email ontvangen?

Leden die hiervoor SchaakMagazine per post kregen ontvangen dus donderdag de link naar het digitale nummer per email. Mocht u op vrijdag nog geen email in uw inbox hebben ontvangen controleer dan uw spambox. Heeft u geen bericht ontvangen? Meld dit dan aan het KNSB Bondsbureau via bondsbureau@schaakbond.nl. Vermeld hierbij graag uw relatienummer of de naam van uw vereniging.

Mocht uw emailadres in de toekomst wijzigen – geef dit dan door aan uw vereniging. Uw vereniging zorgt ervoor dat uw emailadres in de KNSB-ledenadministratie wordt opgenomen, zodat u ook de komende digitale nummers van SchaakMagazine kunt blijven lezen.