Wil je laten zien dat jouw vereniging goed bezig is? Doe dan mee aan de verkiezing Vereniging van het Jaar. Sport- en cultuurverenigingen worden uitgedaagd hun verenigingsverhaal te delen via verenigingvanhetjaar.nl. De sportvereniging en de cultuurvereniging met de meeste stemmen en hoogste beoordeling worden uiteindelijk beloond met mooie prijzen, zoals masterclasses van professionals die de vereniging verder helpen.
Meld je vereniging aan en zet jouw club in de schijnwerpers! Aanmelden kan tot en met 13 mei, vanaf 6 mei kan er op jouw vereniging gestemd worden. Voor het werven van zo veel mogelijk stemmen, kun je gebruikmaken van gratis promotiemateriaal. Mensen die hun stem uitbrengen op jouw vereniging maken ook kans op leuke prijzen. Op 25 mei wordt duidelijk welke clubs winnaars zijn van hun gemeente.
Naast de website kun je de verkiezing overigens ook op de voet volgen via Twitter, Facebook, YouTubeen Instagram.
Voor meer informatie, nomineren en stemmen kijk op: www.verenigingvanhetjaar.nl.
Deze verkiezing is een initiatief van NOC*NSF, Kunstbende en LKCA (Cultuureducatie en Amateurkunst) samen met de Rabobank. Het doel van de verkiezing is de kracht van de sport- en cultuurvereniging bij zoveel mogelijk Nederlanders in de schijnwerpers zetten.
Vorig jaar won een kleine basketball vereniging, dus schroom niet om ook als kleine vereniging deel te nemen.