zoom

Komende maanden willen we weer een aantal Webinar Woensdagen houden om een uur lang online kennis te delen. Onder andere met een aantal sprekers, die oorspronkelijk op de Themadag gepland waren.

23 november 20:00 – 21:00

Arno Eliëns (Competitieleider KNSB) – Het titelreglement voor organisatoren, arbiters en spelers

Arno behandelt in dit webinar de wijzigingen in het titelreglement aan de hand van een algehele opzet voor een titeltoernooi, vanuit het gezichtspunt van organisatoren, arbiters en titelkandidaten.

14 december 20:00 – 21:00

Herbert Eppinga (St. Pentachess / St. Jeugdschaak) – Wat kunnen we leren van het Duitse schoolschaak?

Herbert bezoekt eind november het Deutscher Schulschachkongress in Berlijn en zal in dit uur de opgedane kennis met ons delen.

8 februari 20:00 – 21:00

Eric van Breugel – Demonstratie Sportbestuurdersplatform.nl

Op schaken.sportbestuurdersplatform.nl kun je eenvoudig vragen stellen aan andere bestuurders/functionarissen. Niet alleen aan schaakbestuurders, maar ook aan bestuurders van 11 andere sportbonden. Zo krijg heel snel feedback op je vraag of probleem uit de praktijk. Anders dan bij een app groep houdt je makkelijk overzicht en kun je op 14 hoofdthema’s terugzoeken naar reeds gegeven antwoorden. Het platform is gedeeltelijk open. Je hebt een login nodig om zelf te kunnen posten of gehele artikelen te kunnen lezen. In dit webinar gaan we in op de werking en de mogelijkheden van het platform.

Aanmelden kan met het aanmeldformulier