Op de cover van het juninummer van Schaakmagazine staat de Nederlandse Jeugdkampioen tot en met 20 jaar Liam Vrolijk. Liam is echter zeker niet de enige die een NK titel behaalde. Dimitri Reinderman en Herman Grooten berichten uitgebreid over de NK’s in de diverse leeftijdscategorieën.

Over NK’s gesproken: het aanstaande Deloitte NK schaken in Amsterdam (1-7 juli) is de 75e editie. Reden voor Bart Stam om de geschiedenisboeken in te duiken.

Titelnormen

Het team van LSG-IntelliMagic prolongeerde de landstitel zoals in het vorige nummer al werd voorspeld. Richard Vedder concentreerde zich daarom op de titelnormen die behaald werden in de KNSB-competitie. De beker was een prooi voor Kennemer Combinatie zoals Sipke Ernst optekende. Dit alles en nog veel meer leest u in het derde nummer van SchaakMagazine van dit jaar.

In de bus

Alle leden van schaakverenigingen, alle leden van de bijzondere bonden en alle persoonlijke leden krijgen Schaakmagazine zes keer per jaar automatisch in de bus. Mocht u het nummer niet ontvangen hebben, dan wordt u verzocht dat te melden aan het bondsbureau.