De meeste leden hebben inmiddels het tweede nummer van Schaken.nl in de brievenbus ontvangen (vanwege de drukke kerstperiode kan de bezorging vertraagd zijn). Bij dit nummer zit een begeleidende brief.

Helaas zijn door een fout van de uitgeverij de lidmaatschapsgegevens van veel leden niet correct in de brief weergegeven. Wanneer het fout is gegaan, dan staat boven uw naam en adres niet uw eigen schaakclub, in dat geval is het nummer erboven ook niet uw eigen KNSB lidmaatschapsnummer. Mede namens uitgeverij Arko onze excuses hiervoor.
Het foutief weergegeven lidmaatschapsnummer is extra vervelend omdat u dit nummer nodig hebt om u te abonneren op Schaken.nl in 2023 (zoals ook in de brief vermeld wordt).

 

U kunt uw juiste lidmaatschapsnummer als volgt vinden. Ga naar de ratingviewer. Vul uw naam in. Rechts van uw naam verschijnt uw KNSB-lidmaatschapsnummer.

Ga naar sportsmedia.nl/schaken-abo-lid Vul uw lidmaatschapsnummer van de KNSB in en voeg het abonnement toe aan de ‘winkelwagen’.

Mocht u als lid van de KNSB (12 jaar en ouder) op 21 december nog steeds geen blad hebben ontvangen dan kunt u dit formulier invullen. Is uw postadres gewijzigd? Ga naar https://ola.schaakbond.nl, login met uw relatienummer, als u nog nooit ingelogd bent geweest, kies dan voor wachtwoord vergeten. Zo zorgt u ervoor dat u komende nummers kunt lezen.