Vindbaarheid van club

Home / Voor clubs / Vindbaarheid van club

Een goede en actuele website is een must, want anders kan iemand die belangstelling heeft om lid te worden je club lastig vinden. Vrijwel iedereen bekijkt eerst online om wat voor soort vereniging het gaat, bijvoorbeeld actief, competitief of sfeervol. Steeds meer mensen bekijken de site met een tablet of smartphone, dus zorg dat de site ook daarop er goed uitziet.

Wij tonen op onze eigen site de clubgegevens zowel op een landkaart als in een lijst. Je kunt filteren op drie doelgroepen: jeugd, senioren en ouderen. Bij ouderen gaat het om zestigplussers waarvoor de club doordeweeks overdag aparte tijden aanbiedt. Hetzelfde principe geldt voor jeugd. Deze doelgroep vermelden we alleen als er een apart aanbod is. Anders zijn ze in de algemene categorie van senioren opgenomen.

Je voert wijzigingen in de clublijst en landkaart zelf door via onze online ledenadministratie. Binnen 24 uur is de wijziging op de website te zien. Het is mogelijk om aan een clublid de functie van contactpersoon toe te kennen. Zijn naam en contactgegevens worden dan op onze site vermeld.