Aanbod van SpeelZ

Home / Voor scholen / Introductie van schaken op school / Benodigdheden voor schaaklessen / Aanbod van SpeelZ

SpeelZ is de naam die de drie klassieke denksporten Schaken, Dammen en Go hebben gegeven aan hun lesaanbod voor scholen.
De schaakbond heeft een compleet pakket samengesteld. Ieder pakket bevat zowel schaakmateriaal als lesmateriaal en is geschikt om les te geven aan groepjes van tien kinderen. Deelnemers aan SpeelZ zijn gedurende een jaar tevens scholierenlid van de KNSB.

Bestellen van de leskist 
Bestellingen kunnen online worden ingediend. De leskist wordt vervolgens aan de school per pakketpost toegezonden. De school betaalt alleen voor het lesmateriaal en krijgt de leskist er in bruikleen voor een jaar gratis bij. De kosten voor een leskist inclusief 10 lespakketten zijn € 125,-. Het lespakket per deelnemer bestaat uit een scholierenlidmaatschap met een toegangscode voor een jaar voor de Online Jeugdschaakclub Nederland en een werkboekje.
Na een jaar kan de school kiezen voor verlenging met een jaar voor € 75,-, inclusief 10 verlengingen voor een jaar voor de Online Jeugdschaakclub Nederland. De school kan zelf kiezen of ze ook nieuwe werkboekjes naar keuze erbij willen bestellen voor €4,60 per stuk.
Na twee achtereenvolgende verlengingen kan de school de leskist in z'n geheel aankopen (10 schaaksets, demonstratiebord en docenten materiaal) voor slechts €50. Zie voor de voorwaarden.
Voor bestellingen, ga naar de aanmeldformulieren van SpeelZ
Print of download hier de flyer Schaken op school met SpeelZ.